Ciclismo
»
»
»
»
»
VÍDEO CICLISME | Castelló comença a preparar els campionats d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

VÍDEO CICLISME | Castelló comença a preparar els campionats d’Espanya

Més de 400 corredors es disputaran els 10 titols a les sis proves que a finals del mes de juny es disputaran a Castelló. Son els campionats d’Espanya de ciclisme en carretera que han sigut presentants.

Amb cinc municipis amb presència destacada: La Vall d’Alba, Orpesa, Culla, Castelló i Benicàssim, la província de Castelló és un dels millors llocs per a la pràctica i competició esportiva. Així ho han resaltat el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, el president de la Real Federación Española de ciclisme, José Luis López Cerron, el president de la Federació de ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, i el diputat d’esports, Luis Martínez.

«Esta terra ho té tot per a gaudir del millor ciclise: ports, carreteres planes, paisatges i les millors instalacions. Per això el darrer cap de setmana de juny, Castelló es convertira en la capital espanyola del ciclisme amb este campionat» ha dit el president de l’institució provincial.

El campionat d’Espana començara divendres 22 de juny amb la contrarellotge individual de Vall d’Alba a les categories sub-23 i fémines i ja de vesprada, la prova per a profesionals amb 38 quilòmetres de recorregut. Per a dissabte es disputara la prova en linia sub-23 i femenina entre Orpesa del Mar i Culla i ja diumenge es disputara la prova en linia per a profesionals antre Castelló i Banicàssim, de 210 quilòmetres de recorregut i amb tres pujades a l’alt del Desert de Les Palmes.

 

 

 

 

Categorías Sin categoría