Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | Castelló impulsa el cicloturisme amb 91 rutes esportives

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CICLISME | Castelló impulsa el cicloturisme amb 91 rutes esportives

Una habitació per a guardar les bicicletes, un taller de reparació o un servici per a rentar l’indumentària esportiva son algunes de les necesitats que ara seran cobertes per a impulsar el cicloturisme a la província de Castelló.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha comprovat el resultat d’esta adequació a la pràctica lúdica del ciclisme. Ha sigut a Cinctorres i ha confirmat que «és una bona oportunitat de posar en valor esta aposta de futur estratègica. Amb elements naturals que composen paisatges espectaculars, un patrimoni històric ric i una tradició gastronòmica envejable acompanyats per una bona climatología fan del cicloturisme una crida per al turisme».

 

La BTT és altre dels objectius prioritaris dins d’una oferta ciclista que enguany inclou també la celebració del Campionat d’Espanya absolut. S’han creat 91 rutes esportives i s’han adequat les instal·lacions per a acollir a grans grups de ciclistes. El senderisme i la mountain bike son altres de les disciplines esportives que es volen potenciar.

Categorías Sin categoría