»
»
»
»
»
RUGBI | El CR La Vila certifica la seua permanència a Primera Divisió d’Honor

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RUGBI | El CR La Vila certifica la seua permanència a Primera Divisió d’Honor

A falta de dos jornades per a la conclusió de la Lliga Heineken de rugbi, la Primera Divisió Nacional, el CR La Vila ha aconseguit de forma matemàtica la permanència, pel que la propera temporada, la ciutat de Villajoyosa podrà seguir veient als millors jugadors d’Espanya. Foto: Arxiu del CR La Vila, encontre de pretemporada.

No ha estat fàcil, però ho van aconseguir la darrera jornada al camp del Complutense Cisneros, després de véncer a Madrid per un resultat final de 30-49, fent valer una gran contundència ofensiva, i la gran efectivitat dels segones línies per aconseguir superar la defensa madrilenya.

La gran primera meitat dels homes dirigits per Javi Sánchez els va servir per deixar quasi sentenciat l’encontra a la fi dels 40 minuts, on el resultat era de 11-32 favorable als alacantins, que van trovat en Gastón la seva gran arma ofensiva, culminant un total de 3 assaigs. També va estar encertat, tant als colps de càstic com a les conversions el patejador Matías Jara, que va anotar un total de 19 punts, fallant tant sols 1 llançament de 2 punts.

Així doncs, i quan encara resten les darrers dos jornades, el Rugbi La Vila ja no sofrirà per mantenir una categoria que han merescut conservar durant tota la temporada, i que fa que complisquen així amb l’objectiu de la temporada. Aquest resultat condemna al Hernani i al Getxo al descens a Divisió d’Honor.

Així ho celebraven els jugadors al finalitzar l’encontre

Categorías Sin categoría