Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Alfara de la Baronía, líder del Edicom-Interpobles de Galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Alfara de la Baronía, líder del Edicom-Interpobles de Galotxa

Ja s’han disputat dues partides de la primera categoria de trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom. El vigent campió, l’Alfara de la Baronía, encapçala la classificació amb 5 punts.

Es van imposar en l’última jornada a l’Alfara del Patriarca per 40-70.

Precisament l’Alfara del Patriarca, és en aquests moments segon en la taula amb tres punts. Amb dos punts, i empatats en el tercer graó, ens trobem als dos equips del club de Riba-roja participen en la màxima categoria.

Propera jornada primera categoria

Alfara de la Baronía rebrà en el trinquet de Algimia a l’A.F. Arquitectura Riba-roja A; i el Odòntica Riba-roja B jugarà en el seu trinquet davant l’Alfara del Patriarca.

Divisió de Plata

El Caixa Popular Pobla Vallbona B i el CaixaPopular Riba-roja C, són capdavanteres dels grups.

En el cas de l’equip de la Pobla B, situats dos punts per davant dels seus companys de la Pobla A; mentre que els jugadors del Riba-roja més estan un punt per sobre del Tapizados Calse Moixent A i el Manises A, que empaten en la segona posició del seu grup.

Tercera categoria

Dos equips del club de Torrent són els que manen en la classificació. A pesar que el Trinquet de Torrent B empata a nou punts amb el Castelló de la Plana al capdavant del grup 1.

En el cas del Trinquet de Torrent C, primer del grup 2, suma un punt més que els seus perseguidors, l’A.F. Arquitectura Riba-roja D.

Quarta categoria A i B

El Caixa Popular Pobla D i Maxim Doménech Alberic encapçalen els grups de quarta categoria A.

Fent el mateix el Caixa Popular Pobla G i el Trinquet de Torrent F en els de quarta B.

Juvenils Independents

Finalment, en la competició de Juvenils Independents es viu un empat al capdavant de la taula, el Bar Mercat Riba-roja A i el Carraixet Tavernes Blanques sumen vuit punts al seu caseller, quedant el Trinquet de Torrent G a tres punts.

Categorías Pilota Valenciana