Sin categoría
»
»
»
»
»
Professors associats convoquen quatre dies de vaga en la Universitat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Professors associats convoquen quatre dies de vaga en la Universitat de València

Els professors pertanyents a la Plataforma del PDI (Personal Docent i Investigador) Associat de la UVEG han presentat tant al Rectorat com a la Direcció general de Benestar Laboral i Treball l’avís d’atur per a quatre dies.

La vaga dels professors associats de la Universitat de València- Estudi General han triat els dies 24 i 25 d’octubre, i el 28 i 29 de novembre per manifestar els seus descontentaments.

Si el Ministeri d’Educació segueix amb les mateixes es crearia una vaga indefinit que afectaria a totes les universitats

Els motius d’aquesta vaga són els mateixos que van provocar els aturs de l’any passat. Es critica que l’acord al que van arribar i van signar els sindicats en Taula Negociadora i la UVEG el 26 de març d’aquest any continua sense aplicar-se.

Aquesta vaga afecta també a altres universitats espanyoles, l’objectiu d’aquesta és generar un ambient de pressió, d’aquesta manera esperen que el Ministeri d’Educació millori la llei de les universitats. Si no es compleixen les expectatives els professors associats convoquessin una vaga de caràcter indefinit.