»
»
»
HANDBOL | El BM Morvedre entropessa novament en lliga

Trepidant trobada entre un dels representants de la Comunitat i l’actual líder de la competició, el Mecalia Atlètic Guardes, on la xiques valencianes van donar la cara en tot moment per a aconseguir la segona victòria de la temporada.

Les gallegues arribaven a Port de Sagunt motivades després de l’eliminatòria de la Copa EHF i amb l’incentiu de poder col·locar-se en el més alt de la classificació en cas de superar el Morvedre i així va ser. En la primera part, les locals van plantar cara a un gran equip que no acabava d’ajustar-se sobre el parquet. Posta del cansament físic i psicològic de les gallegues després del partit coper, les valencianes van donar un ritme alt en el partit i en el primer temps es van poder veure molts gols, on el Mecalia Atlètic Guardes arribava al descans amb dos gols d’avantatge (17-19).

Després del mal arrancada de lliga, les sensacions del Morvedre eren bones i competint davant d’un gran rival, però en el segon temps, les gallegues van ajustar els errors i peces i van fer molt complicada la segona victòria de les de la Comunitat. Impedint que arribaren a zona de sis metres i amb un ritme golejador, l’Atlètic Guardes va encarrilar el partit fins al final del mateix amb un resultat de 30-37 dalt.

Una nova derrota del BM Morvedre que amb esta ja són tres consecutives i victòria per a les gallegues que manen en la lliga amb onze punts..

Rocasa Gran Canaria vs BM Canyamelar

El Canyabelar viatjarà fins a terres canàries per a enfrontar-se al Rocasa Gran Canària, també de la part alta de la classificació. Les representants de la Comunitat, en zona de descens, buscaran una victòria com siga per a eixir de la zona més baixa de la classificació. El partit es disputa hui a partir de les 18:30h.