»
»
»
»
»
Alfredo Valle i Belén Baidez lideren la prova reina de MTRI València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
TRICV
Alfredo Valle i Belén Baidez. Foto: TRICV.

Alfredo Valle i Belén Baidez lideren la prova reina de MTRI València

Alfredo Valle i Belén Baidez. Foto: TRICV.

La segona jornada de Mediterrània Triatló València es reservava per a la distància reina del triatló. Un dia sens dubte especial que tanca el circuit Mediterrània Triatló 2022. La competició popular ha recorregut la Comunitat Valenciana, passant per les 3 capitals de província: Alacant, Castelló i València, i promocionant el triatló en 3 distàncies i en 2 formats diferents: individual i parelles. Prop de 4.000 persones han format part d’una edició excepcional, que ha marcat la veritable tornada a la normalitat, amb més de 1.000 inscrits a les seus d’Alacant i Castelló; i gairebé 1.800 a la darrera seu.

Diumenge d’altes temperatures

L’olímpic de MTRI València tornava a omplir els carrers de la ciutat amb més de 500 inscrits federats i no federats de tot Espanya. El dia clarejava ennuvolat, beneficiant els competidors a l’inici de la natació i principi del segment de ciclisme. Els graus anirien pujant a mesura que avançava la jornada fent patir els triatletes principalment al segment de carrera a peu amb més de 30º.  

L’ordre de sortida masculina amb federats a la Comunitat Valenciana en primer lloc, i federats en altres comunitats en segona sortida, obligaria el públic a esperar els temps finals per saber quins triatletes ocuparien finalment les primeres places. Alfredo Valle del Bicis Pina-Daven Cars-Tritol marcaria el millor temps amb 1:57:57; Daniel Esbri del Club Atletisme Es Raiguer amb 1:59:14; i en tercera posició Francisco Ruiz del JMC Sport Team que entrava a meta 1’57” més tard. Text: Colom Rodó. 

Por Golsmedia

Categorías Sin categoría