»
»
»
»
»
De la Vega i Bueno, campions del Trofeu Diputació de València de Frontó

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

De la Vega i Bueno, campions del Trofeu Diputació de València de Frontó

El frontó municipal José Ventura d’Almussafes ha sigut aquest diumenge l’escenari de la final del Trofeu Diputació de València, on De la Vega i Bueno s’han proclamat campions després de derrotar a Genovés II i Alejandro pel resultat de 41-29.

La partida ha sigut exigent i pesada per als pilotaris. També llarga i equilibrada. I dins de la igualtat, la major seguretat dels vencedors ha sigut clau en el desenllaç. Sobretot en el primer tram quan Genovés II i Alejandro han permés que De la Vega i Bueno es distanciaren en el marcador en cometre diversos errors no forçats.

Amb l’avantatge adquirit, De la Vega i Bueno s’han dedicat a passar molta pilota sense arriscar, això sí pegant forta i buscant la paret per a obligar els seus contraris a jugar des de posicions endarrerides i preferiblement amb la mà esquerra.

De la Vega ha acaparat la majoria del joc i ha sigut la figura de la final. El *pilotari d’Almussafes ha tornat a deixar clar que ara com ara és el gran dominador del frontó valencià mentre que Bueno ha sigut un gregari de luxe perquè ha cobert a la perfecció al seu company, ha registrat un grau màxim d’efectivitat i a més ha executat el servei amb molta eficàcia, evitant que els rivals pogueren restar d’aire de manera clara.

DE LA VEGA HA ACAPARAT LA MAJORIA DEL JOC I HA SIGUT LA FIGURA DE LA FINAL

En la part contrària i malgrat el desavantatge en l’electrònic, Genovés II i Alejandro s’han mantingut constants i per moments han fet l’efecte que la remuntada podria ser possible, encara que la seua qualitat i ganes no ha sigut suficient aquesta vegada per a donar-li la volta al marcador.

La victòria situa a De la Vega amb tres títols aconseguits, a més consecutius, per darrere d’Álvaro i Puchol II, que sumen cinc, i de Montesa, que acumula quatre. Per part seua, Bueno s’ha estrenat com a campió en la primera final disputada mentre que Genovés II es queda amb dos títols en sis finals jugades i Alejandro amb un en la quarta final que ha completat.

En acabar la final, el president de la *Diputació de València, Toni Gaspar, ha presidit el lliurament de trofeus. En l’acte també ha participat el regidor d’Esports d’Almussafes, Pau Bosch, el president de la *Fundació *per la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya, i el vicepresident de la *Federació de *Pilota Valenciana, Rafael Vidal.

Por Golsmedia

Categorías Sin categoría