»
»
»
»
»
Ja tenim finalistes de Frontó Parelles Trofeu Diputació de València 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: FedPiVal.

Ja tenim finalistes de Frontó Parelles Trofeu Diputació de València 2023

Foto: FedPiVal.
El 36 Campionat Autonòmic de Frontó Parelles Trofeu Diputació de València 2023 coneixerà aquesta setmana els seus nous campions. El frontó de Quart de Poblet acollirà les finals de Primera, Segona i Tercera cap de setmana i entre setmana; Femenina A i B i Juvenils amb la participació de 18 equips de 10 clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.
Estan representants els clubs de Quart de Poblet, El Puig, Tavernes Blanques, Pelayo, Castelló, Sant Vicent, Almussafes, Xilxes, Massalfassar i Almenara. Quart de Poblet i el Puig són els que aporten més representació en aquestes finals que comptaran també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Quart de Poblet i el CPV Quart de Poblet. Aquest dimarts es celebrarà al consistori quartà la presentació de les finals, amb l’alcaldessa, Cristina Mora; el vicepresident de la FPV de l’Àrea de Frontó, Pasqual Balaguer; i Aurelio Benito, representant del Club Pilota a Mà Quart de Poblet.
 
CAP DE SETMANA
Divendres es disputarà la final de Primera cap de setmana. A les 20:00 hores obriran el foc Ninobe Quart de Poblet A contra Bvalve El Puig A, els mateixos equips que disputaren la final l’any passat, i que han deixat fora d’aquesta final al Puig B i a la Pobla de Vallbona.
El diumenge, serà Balve el Puig C el que jugarà la final de Segona contra Quart de Poblet B a partir de les 11:15 hores, després de superar a les Alcusses Moixent i el Club de Pilota Almenara.
Els de Tercera cap de setmana també s’enfrontaran el diumenge, a les 10:00 hores. El Puig D s’enfrontarà pel títol contra Quart de Poblet C, després de guanyar en les semifinals contra Club de Pilota Ontinyent i Quart de Poblet D.
 
ENTRE SETMANA
Les finals entre setmana arrancaran aquest mateix dimarts amb CPV Tavernes Blanques contra Pelayo A pel títol de Primera, després de superar a Beniparrell C i Vinalesa A.
A continuació, el dimecres a les 20:00 hores està prevista la final de Segona entre setmana on els protagonistes seran CPV Castelló A Atzeneta contra Club Pilota Sant Vicent. Els equips que no han superat les semifinals són CPV Socarrades Campanar i CPV Castelló E.
A La categoria de Tercera entre setmana s’enfrontaran dimecres a les 18:45 Almussafes C contra Rest. Onnes Xilxes després de véncer en semifinals a Faura i Moncada A.
La categoria Femenina A es jugarà el dimecres a les 17:45 hores i ho farà l’Ajuntament de Beniparrell A contra Ajuntament de Beniparrell B, guanyadors contra Massalfassar i Meliana A.
A la final Femenina B estan classificats Almenara A i Meliana C. Ni Almenara B ni Alfara del Patriarca han aconseguit el pas a la final, que es celebrarà el dissabte a les 11:30 hores.
Per tancar, els Juvenils disputaran la gran final el divendres a les 18:30 hores. El Club de Pilota Vinalesa i CPV Carraixet Tavernes Blanques intentaran emportar-se el gran premi. El de Vinalesa es va desfer d’Alfara del Patriarca a semifinals; el de Tavernes de Quart de Poblet E.

Por Golsmedia

Categorías Sin categoría