»
»
»
TAEKWONDO | L’alacantí Raúl Martínez conquista el Grand Prix de Manchester

El cap de setmana passat, del 19 al 21 d’octubre, es va celebrar el Grand Prix de Taekwondo de Manchester, penúltima cita de 2018 i fonamental per a la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Fins a allí va posar rumb Raúl Martínez, alacantí i integrant del Proyecto FER, amb l’única fi de seguir sumant punts per acostar-se a les 6 primeres posicions que garanteixen l’anhelat bitllet per a Tòquio.

Raúl Martínez, natural d’Elx, s’ha proclamat campió en la categoria de -80 kg del Grand Prixde Manchester.

Una medalla d’or que conforma el major assoliment de la seua carrera esportiva i que dóna ales al somni olímpic, una miqueta més a prop després de Manchester. En l’anterior Grand Prix, que va tenir lloc a Xina el passat mes de setembre, va arribar a quarts de final després de guanyar dos combats.

En la final va realitzar una autèntica exhibició per imposar-se al britànic Damon Samsun de forma contundent per 22-7. En semifinals va enderrocar al uzbeco Nikita Rafalovich, en quarts de final al rus i campió del món Maksim Khramtcov, i en vuitens de final al nord-americà Thomas Rahimi.

És la tercera medalla de l’il·licità en aquesta categoria dins d’una prova pertanyent a la Copa del Món.