»
»
»
»
TAEKWONDO | Alba Palmer i Palmira Tatay pugen al podi en l’Europeu de clubs d’Atenes

Alba Palmer lluint la seua medalla de plata de l'Europeu de taekwondo de clubs (Projecte FER).

Aquest cap de setmana la capital de Grècia ha acollit el Campionat d’Europa de clubs de taekwondo, una competició en la qual hem tingut representació de la Comunitat Valenciana. Destaquem l’actuació de dues valencianes que han aconseguit pujar al podi.

Estem parlant d’Alba Palmer i Palmira Tatay, totes dues integrants del Projecte FER. Les medalles que han aconseguit a Atenes les ha valgut per a classificar-se de manera matemàtica en el Campionat d’Europa Individual de la categoria.

Palmira Tatay Europeo Clubes 2019
Palmira Tatay mostra la seua medalla de bronze de l’Europeu de taekwondo de clubs (Projecte FER).

El primer metall va arribar de la mà d‘Alba Palmer. La integrant del Projecte FER va conquistar una plata a Atenes dissabte passat 2 de març, demostrant que a poc a poc torna al seu estat de forma després d’un 2018 complicat. El seu últim gran èxit va ser un or en el Open Internacional de París júnior de 2017.

El segon va arribar gràcies a la valenciana Palmira Tatay, natural de Sedaví. La també esportista del Projecte FER va obtenir la presea de bronze, que de la mateixa manera que la seua companya Alba no només segella la seua participació en l’Europeu sinó que comença a retrobar-se amb la seua millor versió. En el Open Internacional de París 2017 va ser bronze.