»
»
»
TAEKWONDO | Èxit per als valencians en l’Open Internacional d’Espanya

Este cap de setmana s’ha celebrat l’Open Internacional d’Espanya en la categoria senior celebrat a Vila-real, amb 297 inscrits. Es va disputar en 8 tapissos, amb petos i cascos electrònics, havent-hi sistema de videoreplay. Foto: Proyecto FER.

Senior Masculino-80

El valencià Raúl Martínez va aconseguir la medalla de bronze d’esta categoria. Per una altra banda, Pau Groga va ser el representant del Club Valencià de Paterna de Taekwondo, va perdre en la primera ronda del campionat contra Rubén Martínez que va ser el guanyador d’esta categoria.

Senior Masculino-74

En esta categoria comptàvem amb dos representants valencians, Jon Cintado i Javier Chicote, ambdós van arribar a la final i es van enfrontar en ella. Finalment, Jon Cintado va ser el vencedor (17-15 PTF).

Senior Masculino-68

Fabio Vives, representant de la FTCV, va aconseguir guanyar el primer assalt a l’Omaní, però va perdre en la segona ronda contra el nord-americà Khalfani Harris. Alan Luna va aconseguir guanyar a l’espanyol Merlos però va perdre contra Rosillo també en la segona ronda.

Francisco Jesús Ruíz (Paterna) i Álvaro Martínez (Deportivo Taekwondo San Vicente) es van enfrontar en la primera ronda, el representant del club alacantí va eixir vencedor d’esta ronda però va perdre contra l’alemany, Tipecska, en el segon duelo.

Senior Femenino-53

Lorena Cabel, del Spain National Team, va aconseguir la segona posició en senior femenino-53 després de derrotar a la lusa Patricia Fróis, l’austríaca Schoenegger, a l’espanyola Celia Tortosa i a la russa Ryadninskaya.