Tecnología
»
»
»
»
»
»
La tecnologia del 2019 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

La tecnologia del 2019 

La tecnologia si per alguna cosa destaca és pel ràpid que s’actualitza i per les seves innovacions, i és per això que el 2019 està carregat d’avanços revolucionaris.

Un dels més destacats serà la creació d’un ‘cervell a mesura’,  per a aconseguir una millora del seu funcionament i de la salut mental del pacient. Els científics busquen canviar el cablejat del cervell per a aconseguir un millor acompliment i benestar mental.

Una empresa de biotecnologia intentarà imprimir el primer cor humà en 3D

Aquesta unió de la tecnologia i la ciència suposaria un gran avanç ja que s’estima que dins de 20 anys s’estarien produint els primers òrgans aptes per al trasplantament en humans.

D’altra banda, LG Electronics presentarà les seves innovacions com la seva rentadora TWINWash amb TurboWash360° i assecadora amb bomba de calor Dual Inverter, que incorporen connectivitat Wifi i formen part de l’ecosistema SmartThinQ de la companyia.

A més presentarà una nova gamma de robots que estan a punt de ser comercialitzats, capaços de suportar la part inferior del cos del treballador per a reduir l’estrès en aixecar qualsevol càrrega, reduint el risc de lesions i el cansament.

Mentre que Apple llançarà una nova versió de l’iPad Mini, el seu tablet més petita. Aquest dispositiu no s’actualitza des de 2015. S’estima que la versió de 2019 tindrà una grandària de 7,9 polzades.

Categorías Tecnología