Tecnología
»
»
»
»
»
»
El 2019 ve carregat de 5G i de pantalles flexibles 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

El 2019 ve carregat de 5G i de pantalles flexibles 

Portàvem diversos anys sentint parlar de les xarxes 5G, i ha estat aquest any quan s’han presentat a la societat, a més també s’han presentat els primers telèfons intel·ligents amb pantalles completament flexibles. 

En l’esdeveniment Mobile World Congress s’ha demanat veure les xarxes 5G amb dispositius que ja estan a les nostres mans

La marca Samsung va ser la primera a presentar un telèfon amb aquesta nova connectivitat, el Galaxy S10 5G, Huawei va anunciar el primer 5G amb pantalla plegable, el MateX; i per part seva, LG mostrava per primera vegada el seu V50 ThinQ, dispositiu que inaugura l’era 5G en el gegant coreà.

ZTE al capdavant, també van presentar dispositius amb tecnologia 5G, com el Axon 10 Pro, la companyia Xiaomi, va anunciar el seu nou vaixell almirall, l’El meu MIX3 5G.

La tendència en el nombre de cambres també ha destacat, en total 5 tres posteriors i dues davanteres

L’altre gran anunci del Mobile World Congress ha estat el dels dispositius amb pantalles flexibles, i els dos protagonistes han estat els Galaxy Flex, de Samsung, i el MateX, de Huawei. Tots dos dispositius, que estaran prompte a les nostres mans.

Categorías Tecnología