Tecnología
»
»
»
»
»
»
Consells per a alliberar espai en el telèfon intel·ligent 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Consells per a alliberar espai en el telèfon intel·ligent 

Quedar-se sense espai en el telèfon mòbil és alguna cosa que tothom ha viscut, i és que les aplicacions, els vídeos, les imatges o la música que guardes en el dispositiu ocupen cada vegada més espai, fent que aquest s’alenteixi o que no funcione.

No obstant això, existeixen altres dades que s’emmagatzemen sense que t’adonis i poden deixar-te sense memòria

Amb aquests consells podràs alliberar espai en el teu mòbil Android o iPhoneEsborrar el caixet de les aplicacions, ja que les instal·les i van ocupant cada vegada més espai, per a desfer-te del caixet de les aplicacions en Android tens dues opcions: un esborrat global o un més selectiu.

També hem de revisar el que ens hem descarregat, per a això entra en la secció de descàrregues

Esborra les dades emmagatzemades en el navegador, ja que cada vegada que utilitzes l’aplicació d’Internet per a navegar s’emmagatzemen en el mòbil dades de caixet, ‘cookies’, contrasenyes, historial… Aquesta informació va ocupant memòria en el teu telèfon.

Per a eliminar les dades en el navegador, si tens un iPhone hauràs d’accedir a Ajustos > Safari > Avançat > Dades de llocs web i Eliminar totes les dades. En el cas de Android,  accedint a Ajustos > Seguretat i privacitat i esborrar les dades que triïs.

Puja els teus arxius al núvol, sempre pots provar d’alliberar espai en el teu mòbil pujant els teus arxius a iCloud, Google Drive o qualsevol altre núvol. D’aquesta manera tindràs tots els teus arxius fora del telèfon mòbil, però sempre estaran disponibles per si necessites accedir a ells.

Categorías Tecnología