Tecnología
»
»
»
»
»
»
La meitat dels espanyols prefereixen la privacitat en les xarxes socials

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

La meitat dels espanyols prefereixen la privacitat en les xarxes socials

Els espanyols cada vegada estan més quocients de la importància de la privacitat i del poder de les dades en Internet. Per això, quatre de cada deu espanyols estarien disposats a tancar els seus perfils digitals en les xarxes socials per a protegir i preservar la seva privacitat.

Segons l’Estudi Anual de Xarxes Socials 2019 de IAB Spain, el 85,5% de 16 a 65 anys utilitza xarxes socials

La més utilitzada de totes és WhatsApp (88%), seguida de Facebook (87%); YouTube (68%), la que més joves concentra (el 76% té entre 16 i 30 anys); Instagram, la que més seguidors ha guanyat (d’un 49% a un 54%); i Twitter (50%).

Els usuaris són cada vegada més conscients dels riscos. Molts prefereixen no revelar determinades dades personals i presten més atenció al que comparteixen en serveis online.

Per part seva, el 87% dels espanyols cedeix les seves dades personals a les empreses digitals com moneda de canvi per a expressar les seves idees, comunicar-se amb amics o familiars o posar-se al dia de les últimes notícies, idees i tendències.

Els usuaris haurien d’evitar deixar-se enganyar per persones sospitoses que prometin objectes valuosos a canvi de les seves dades personals i no comparteixin massa detalls sobre la seva identitat.

Categorías Tecnología