Televisión
»
»
»
»
»
»
Aquestes són les pel·lícules i sèries que Netflix estrenarà a maig

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Aquestes són les pel·lícules i sèries que Netflix estrenarà a maig

Netflix ha anunciat les novetats que se sumaran al seu catàleg de sèries, pel·lícules i documentals al llarg de les pròximes setmanes.

La plataforma de streaming rebrà un bon nombre de noves pel·lícules i sèries que començaran a aterrar al llarg del dia 1 del pròxim mes. De les novetats que arribaran, destaquen noves sèries produïdes per Netflix com a Alta Mar o A pesar de todo.

I pel·lícules del calibre de Jurassic World, Spider-Man o Django Desencadenat

La sèries que s’estrenen són: el 3 de maig, Tuca & Bertie  es tracta d’una sèrie animada per a adults creada per Lisa Hanawalt, i Muertos para mi, una comèdia negra. El 10 de maig arribarà The Society, una sèrie de misteri creada per Christopher Keyser; i el 24 de maig s’estrenaran Alta Mar i Dilema.

Quant a pel·lícules, el 3 de maig hi ha triple estrena, i és que arriben a la plataforma Netflix: A pesar de todo, Extremadamente cruel, malvado y perverso, i Nuestro último verano. Mentre que al llarg del mes de maig arribaran: Amigas con solera, Campamento alienígena, La perfección, Quizás para siempre, i molts més.

Categorías Televisión