Televisión
»
»
»
»
»
»
Les estrenes que Netflix prepara per a juny

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Les estrenes que Netflix prepara per a juny

Encara queda més d’una setmana perquè acabE el mes, però Netflix ha anunciat ja les estrenes de pel·lícules, sèries i documentals que arribaran a la plataforma de streaming a partir del mes de juny 2019.

L’1 de juny arriben a les nostres pantalles noves temporades i sèries com Selfie, In TheBosom of a Thorn, The Writer, I Have a Script i Versailles. El 2 de juny arriba 13 manaments; i el 4 de juny Posa.

El 5 de juny s’estrena la cinquena temporada de Black Mirror, una de les grans adquisicions de Netflix

El 7 de juny arriba la tercera temporada de Successor designat; el 14 de juny arriba la segona part de Aggretsuko; mentre que el 21 de juny arriba la segona temporada de Dark. No hem d’oblidar que el 28 de juny aterra en la plataforma la 3 temporada de Paquita Salas.

Quant a pel·lícules originals de Netflix arriben Elisa i Marcela i Criminals en el Mar

Podrem veure un sense fi de pel·lícules que porta la plataforma en streaming: Blue Jasmine, Moneyball: trencant les regles, Supersalidos, Love Is a Story, Selfie 69, El Grinch, Presències estranyes, Benvinguts a Zombieland, Paranormal Activity 2, El club de les primeres esposes, Cube, La història interminable, Thor: Ragnarok, Emoji, Capità Amèrica: Civil War i Wonder Woman, entre altres.

Categorías Televisión