Tenis de mesa
»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Carlos Rico, l’invictus del tennis taula valencià

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS TAULA | Carlos Rico, l’invictus del tennis taula valencià

En qualsevol esport individual, aconseguir 32 victòries i cap derrota supossa una capacitat digna de ser ressaltada.

Parlem de Carlos Rico, jugador de tennis taula naixcut a Elda, únic jugador imbatut estat temporada a les lligues nacionals. A més, el seu equip, el CTM Torreta d’Elda ha aconseguit l’ascens a primera divisió.

Tot començà a Octubre de 2016. Els jugadors d’Alicante TM, CTM Paterna i Dama de Elche GPV sigueren les seues primeres víctimes. Juan Carlos Pomares sigué el primer en possar-lo contra les cordes en un partit que tingúe que patir fins el final guanyant-lo finalment per 3 a 2.

Però la força mental de Carlos Rico va fer que començara Novembre amb igual ratxa. No va cedir cap punt en tot el mes. Sis victòries per 3 a 0 front a jugadors del Club tenis de mesa Aspe, tennis taula Burjassot-València i Alzira TT Metro, el col.locaven ja en la pista, encara que el rècord estava encara lluny.

2017 va encetar-se de igual manera. Intractable. Només ha cedit dos punts en els quatre partits que ha jugat. D’esta forma ha arredonit una trajectòria immillorable, un 32-0 dificil de igualar. Amb este home, era impossible que el seu club no ascendira de categoría.

Un eldenc que crida l’atenció. Cap derrota en tota la temporada. Un exit sense precedents.

Categorías Tenis de mesa