»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Primera jornada de lliga per al CTT Mediterràneo de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS TAULA | Primera jornada de lliga per al CTT Mediterràneo de València

S’ha fet de pregar però ja està ací. Primera jornada de lliga i, per tant, debut del club de tennis taula Mediterràneo després de l’ascens abastat el passat estiu. I ho farà com els grans, front a l’actual campió de la Superdivisión masculina, l’UCAM Múrcia, i a domicili. Foto: José Royo

El conjunt dirigit per José Gómez disputarà per tant demà el primer partit de la seua història a l’elit del tennis taula espanyol, després de fer un gran esforç incorporant a l’equip al cubà Reiner Cabezas i al serbi Bojan Milosevic, que completen un planter on es mantenen Libre Sancho, Liu Jing i José Manuel Barroso.

Primera jornada molt dificil davant el conjunt murcià, cridat a ser un dels candidats a guanyar el titol de lliga, mentre que l’objectiu de l’equip valencià està ben clar des del inici, la permanència. Per a l’entrenador del Mediterràneo, José Gómez, «és un partit que marcara el futur de la nostra història. Per fi, després de molts anys d’esforç, ja estem entre els millors. Anem a lluitar per la permanència, son conscients de que serà complicat pel nivell dels nostres rival pero confiem en la capacitat dels nostres jugadors».

Comença així una temporada històrica per al tennis taula valencià que esperem que concloga amb final feliç.

 

Categorías Tenis de mesa