»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | CTT Mediterráneo cau al polèmic debut com a local a la superdivisió masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS TAULA | CTT Mediterráneo cau al polèmic debut com a local a la superdivisió masculina

Quan el passat estiu el Club de tennis taula Mediterráneo va aconseguir l’ascens a la Superdivisió masculina, segur que no esperaven que el seu debut com a local no es produïra a la ciutat de València. Foto: José Royo.

Després de buscar junt a la regidoria d’esports de l’Ajuntament algun lloc que complira amb els requisits exigits per la federació espanyola per a acollir partits de la màxima categoria del tennis taula espanyol, finalment, el conjunt del cap i casal tingué que buscar una nau industrial de Manises per a disputar este històric partit.

Esportivament, tal i com va ocòrrer a la primera entrega de la lliga, contundent derrota per 0-4 front el San Sebastián de los Reyes. Liu Jing va perdre el primer partit front a Padasak per 0-3 (11-8, 11-5 i 11-2). Al segon encontre, Libre Sancho, va estar a punt front a Daniel González encara que tornà a repetir-se el marcador de 0-3 (11-9, 11-8 i 12-10). Javier Enguix, al tercer partit també es va vore superat per Carlos Franco per 0-3 (11-2, 11-7 i 11-2). Finalment, Padasak sumà el punt definitiu per a San Sebastián de los Reyes en guanyar a Libre Sancho por 0-3 (11-9, 11-9 i 11-6).

Tot i estes dos derrotes, el Club de tennis taula Mediterráneo continua escribint amb lletres daurades noves planes de l’esport valencià con l’històric partit d’ahir.

Categorías Tenis de mesa