»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El Mediterràneo guanya el primer partit de la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El Mediterràneo guanya el primer partit de la temporada

17 jornades li ha costat el Club de tennis taula Mediterràneo en aconseguir la primera victòria de la temporada.

Ha sigut a Galícia, front el Vilagarcia Cocinas Bulthaup, quan el conjunt valencià ha escrit la primera fulla victoriosa de la seua història a la superdivisió masculina del tennis taula espanyol. Tot i la victòria, el conjunt valencià continua cuer, això si, s’acosta a tres punts de la salvació a cinc jornades per a la fi de la temporada.

I és que l’arribada de Qiyao Han ha sigut decisiva per a que el Meditarraneo puga enllaçar tres jornades consectives sense perdre amb dos empats i esta victòria. El jugador xinés no ha perdut més que un partit des de la seua arribada a l’equip valencià. Ahir, de fet, va superar Serge Nigeruk per tres a un i Jean Karim Lauric per tres a dos. Així, amb els punts del jugador asiàtic garantits, va emergir la figura del cubà Reiner Cabezas, que va superar Andrés Guillermo Correa per tres a zero i també a Nigeruk, sense cedir cap mànega amb la qual cosa ja no era necesari jugar el sisé partit. Victòria per al Mediterràneo.

Diumenge vinent, a les 11:30, l’equip de José Gómez es juga gran part de les seues opcions de permanència perquè juga, precisament, front el tercer per la cua a la classificació, el Fundación Cajasol Hispalis de Sevilla. Una victòria del Mediterràneo els deixaria a nomes un punt de la salvació amb quatre jornades per davant.

 

 

Categorías Tenis de mesa