»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El Mediterráneo deixa escapar un avantatge de 3-0 i confirma el descens

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El Mediterráneo deixa escapar un avantatge de 3-0 i confirma el descens

El CTT Mediterráneo i el Club Burgos TM van empatar a 3 en la seua partida disputada al Velòdrom Lluís Puig de València, un encontre que estava de cara per als valencians, però que ha acabat confirmant el seu descens de Superdivisió. Foto: Club Burgos TM.

Els valencians van començar molt bé, contant els tres primers partits per victòries. El primer encontre fou molt igualat, amb Libre Sancho vencent en 4 igualats sets per posar el 1-0. Jing Jing Liu va sumar el segon punt, també guanyant per 3 sets a 1, i la gran primera ronda la va tancar Reinier Cabezas, que va començar perdent 2 sets a 0 i va aconseguir donar la volta a la partida per col·locar el 3-0.

A pesar de que tot anava bé pels interessos dels valencians, la segona ronda de partides va ser nefasta, i el Burgos va véncer les 3 partides de forma molt contundent, demostrant la irregularitat al joc del Mediterráneo. Tant sols Jing Jing Liu va plantar cara i l’equip confirma el seu descens de categoria.

La darrera jornada de la lliga el Mediterráneo visita al campió de lliga, el Cajasur Priego, en una partida on cap dels equips es jugarà cap objectiu.

Categorías Tenis de mesa