»
»
»
»
»
Tennis Taula | Màxima representació de la Comunitat Valenciana per al Top 8 Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

Tennis Taula | Màxima representació de la Comunitat Valenciana per al Top 8 Nacional

El compte arrere per a l’inici del Top 8 Nacional de tenis de taula ja ha començat. Remarcar que en aquest torneig, que es celebrarà a Alacant, es reuniràn els huit millors jugadors i jugadores d’Espanya, dins de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil. Foto: FTTCV.

A les 09:00 hores del matí de dissabte que ve dia 19 de maig s’iniciarà en el Centre de Tecnificació d’Alacant el denominat Top 8 Nacional; competició que es prolongarà fins a les 14:00 hores del migdia del diumenge dia 20.

Destacar que en aquest transcendental torneig participaràn els huit millors jugadors i jugadores a nivell nacional, dins de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil. Remarcar que per als jugadors presents, serà la seua última basa per a incrementar els seus punts en el rànquing de cara als pròxims Campionats d’Espanya.

D’altra banda, per als juvenils i infantils la importància d’este Top 8 serà molt més important encara, ja que aquest torneig és la tercera prova dels seus «trials», per la qual cosa les seues puntuacions seràn dobles de cara a aconseguir una plaça en el pròxim Campionat d’Europa Júnior.

Finalment, quant als jugadors i jugadors que participaràn, cal destacar que la Comunitat Valenciana serà la més representada en aquest Top 8 Nacional, comptant amb un total de cinc representants.

Aquestos seràn: Irene Sánchez en la categoria Benjamí; Diego Lillo i José Carlos Guillot en la categoria Infantil; i Alberto Lillo i Marc Gutiérrez en la categoria Juvenil.

Categorías Tenis de mesa