Tenis de mesa
»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Doble bronze per a la Comunitat Valenciana en el Top 8 Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | Doble bronze per a la Comunitat Valenciana en el Top 8 Nacional

El passat cap de setmana es va disputar en el Centre de Tecnificació d’Alacant el Top 8 Nacional de tenis de taula. Així doncs, dos dels cinc representants valencians van aconseguir pujar-se al pódiumFotos: FTTCV.

Si bé informàvem a finals de la setmana passada de què aquest passat cap de setmana anava a celebrar-se en el Centre de Tecnificació d’Alacant el Top 8 Nacional de tenis de taula, en el que hi hauria una màxima representació valenciana, cal destacar que finalment dos dels cinc representants de la Comunitat Valenciana van aconseguir pujar-se al pódium.

Cal recordar que en aquest torneig van participar els huit millors jugadors i jugadores de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil.

Centrant-nos ja en eixos dos medallistes, informar de que es tracten de l’infantil Diego Lillo (en la foto posterior) i el juvenil Marc Gutiérrez (en la foto de portada) ; ambdós van aconseguir alçar-se amb eixe tercer lloc i coronar-se amb la medalla de bronze dins de les seues respectives categories.

Diego

Finalment, quant als altres tres representants valencians, ressaltar que la benjamí Irene Sánchez va acabar sexta quallant dos victòries; l’infantil José Carlos Guillot, a pesar d’acabar octau, va barallar i va complicar de quina manera els partits als seus rivals; i el juvenil Alberto Lillo va fregar el pódium, perquè la seua derrota en l’últim partit li va portar a la quarta plaça.»

Categorías Tenis de mesa