»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El tenis de taula es lluïx a Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El tenis de taula es lluïx a Alacant

Per motiu de la celebració de «L’Esport en el carrer», el tenis de taula va prendre els carrers d’Alacant i Villena. A més, la localitat d’Algemesí ja ha anunciat que en el pròxim mes de juny també se sumarà a aquesta iniciativa per a promoure encara més l’espectacle d’aquest esport. Foto: FTTCV.

El passat cap de setmana es va celebrar el denominat dia de «L’Esport en el carrer». Així, doncs, informar que en la ciutat d’Alacant i en el municipi de Villena el tenis de taula va prendre els carrers.

Centrant-nos a Alacant, destacar que l’escenari va ser res més i ni més ni menys que la Plaça de l’Ajuntament, on van arribar a instal·lar-se al voltant de 20 taules, en les quals públic de qualsevol tipus va tindre l’oportunitat de gaudir d’aquest esport.

A més, ressaltar que també es van deixar veure per allí els millors jugadors de l’ASSSA Alacant TM; així com la presència de la Regidor d’Esports d’Alacant, Marisa Gayo, que va presidir l’entrega de trofeus.

Per la seua banda, a Villena el tenis de taula es va lluir en el cèntric Passeig Chapí, que durant tot el dia del diumenge centenars de xiquets, jóvens i adults practicar i conéixer més a fons l’essència d’aquest esport.

Per a acabar cal recalcar que després de l’èxit d’aquesta jornada a Alacant i Villena, ha sigut ara el municipi d’Algemesí el que ha anunciat que se suma a aquesta iniciativa «fonamental per a la difusió del tenis de taula».

29791238_1438484392929984_6190176654138550568_n

Categorías Tenis de mesa