Tenis de mesa
»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Marina Ñíguez i Alberto Lillo es proclamen campions autonòmics

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | Marina Ñíguez i Alberto Lillo es proclamen campions autonòmics

El cap de setmana passat va tenir lloc el Campionat Autonòmic de Tennis Taula, celebrat a Xàtiva en el Pavelló Francisco Ballester, i en el qual l’equip ASSSA Alacant TT va ser el gran dominador, portant-se els 4 campionats en joc. Fotos: FTTCV.

Campionats masculins

En la categoria masculina individual, el gran triumfador va ser Alberto Lillo, que va superar sense dificultats a Ángel Olaya en els quarts de final, abans de citar-se amb Juan Carlos Pomares, del Dama d’Elx en les semis, a qui va superar per 4/1. En la gran final va haver-hi un xoc entre jugadors de l’equip de ASSSA Alacant, on Alberto Lillo va ser superior a Raúl Moreno en una final amb un gran nivell, imposant-se finalment per 4/2.

Tennis taula masc

Quant al dobles, els dos finalistes individuals van ajuntar forces per a enfrontar-se als seus rivals. Els quarts de final van ser el partit més complicat per a la parella, que va haver de remuntar un 0/2 enfront de Sergi Gómez del Pobla de Vallbona i Alberto Pomares del Dama d’Elx. En les semifinals van superar sense excessius problemes a Ángel Olaya i José Carlos Guillot, i en la final van vèncer per un contundent 3/0 a Raimon Abellán i Alfredo Gisbert.

Tennis taula masc d

Campionats femenins

En categoria femenina Marina Ñíguez va resultar vencedora en l’individual, la jugadora del club d’Alacant. A causa de les baixes d’última hora, solament va haver-hi dos grups, per la qual cosa les eliminatòries van començar directament en les semifinals. Allí Marina Ñíguez va superar per 4/0 a Lucía Girbes del Burjassot València, i en la final l’alacantina va vèncer amb comoditat a Alba García, del Dama d’Elx, també per 4/0. cal destacar que la jugadora del club il·licità es troba encara en categoria aleví, i va aconseguir arribar a la final de l’absolut.

Tennis taula fem

En els dobles, de nou es van unir dues jugadores del ASSSA Alacant, Marina Ñíguez i Elena Tenza, que van superar a la parella més jove del torneig, la formada per Alba García i Irene Sánchez en semifinals. En la gran final, les alacantines van vèncer per 3/0 a Adriana Bacora i Marta Colombo del Mediterráneo per a portar-se el títol.

Tennis taula fem d

Categorías Tenis de mesa