»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | L’alacantina Marina Ñíguez es va pujar al podi en els Trials

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | L’alacantina Marina Ñíguez es va pujar al podi en els Trials

El passat cap de setmana es van disputar els Trials de tennis de taula de cara al pròxim Campionat d’Europa. Així doncs, cal destacar que l’alacantina Marina Ñíguez (a la foto) va acabar en la tercera posició. Foto: FTTCV.

Si bé informàvem a la fi de la setmana passada que aquest passat cap de setmana s’anava a disputar en la localitat extremenya de Don Benito els denominats Trials de tennis de taula, en els quals una jugadora alacantina anava a aspirar a ser seleccionada per al pròxim Campionat d’Europa, cal destacar que finament l’esmentada jugadora de la nostra comunitat va signar una gran actuació.

Primer de tot cal recordar que en aquests Trials van participar un total de huit jugadors i jugadores, tots ells seleccionats per la Real Federació Espanyola de Tennis de Mesa. Quant al format de competició, consistia en un únic grup de jugadors i un altre de jugadores, on havien de jugar tots contra tots a una única volta.

Va arribar a aguanyar a la jugadora que finalment es va proclamar campiona

D’aquesta manera, cal ressaltar que la jugadora alacantina Marina Ñíguez va realitzar una ressenyable actuació durant tot el torneig. Fins i tot va arribar a guanyar a Alba Fernández, jugadora que s’anava a proclamar com a campiona.

Finalment, Marina Ñíguez va concloure estos Trials ocupant la tercera posició. Per tant, com bé hi ha assenyalat la pròpia Federació Valenciana, ja està «capacitada per a empreses majors», fent referència a la seua possible selecció de cara al Campionat d’Europa, que precisament es disputarà en la seua terra, a Alacant.

Categorías Tenis de mesa