Tenis de mesa
»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Bronze alacantí en el Open Junior d’Hongria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | Bronze alacantí en el Open Junior d’Hongria

L’alacantí Diego Lillo,al costat dels seus dos companys de selecció nacional Pau Lloet i Miguel Ángel Pantoja, han aconseguit portar-se per a Espanya una prestigiosa medalla de bronze en el Open Junior de Hungria.

El jove representant de la Federació de Tennis de Taula de la Comunitat Valenciana havia estat convocat per participar en aquest obert en el quin se citen als millors jugadors del món en la categoria cadet.

El torneig es va celebrar del 7 a l’11 de novembre en Szombathely i pertany la categoria més alta dins del calendari internacional a Europa

Malgrat no partir com a caps de sèrie en la competició, els tres integrants del combinat nacional van fer una gran primera fase derrotant a un conjunt mixt, a la República Txeca i a Bèlgica.

D’aquesta manera, es van plantar en els quarts de final, on anaven a donar la gran sorpresa. Després d’anar van perdre per 0-2 davant Romania -el gran favorit per a l’or-, els nois van aconseguir donar-li la volta al marcador contra tot pronòstic per ficar-se en les semifinals que els assegurava el bronze.

Xina Taipei els va despertar del somni

No obstant això, la selecció de Xina Taipei va acabar derrotant al quadre espanyol per un atapeït 2-3 i va impedir als representants d’Espanya lluitar pel títol en aquesta cita mundial.

Categorías Tenis de mesa