»
»
»
»
»
TENNIS | La connexió valenciana d’Ostapenko, guanyadora de Roland Garros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | La connexió valenciana d’Ostapenko, guanyadora de Roland Garros

Es diu Jelena Ostapenko. Va nàixer a Riga, la capital de Letònia ara fa 20 anys. Fa dues setmanes aparegué a Roland Garros com a número 43 del mon i quinze dies després s’ha convertit en campiona d’un Grand Slam. La veiem a la fotografia que acompanya este article junt a David Ferrer i el preparador fisic Miguel Maeso.

En condicions normals, la seua victòria no tindria lloc a estes planes si no siguera per la gran connexió valenciana que li ha ajudat a abastar este éxit. Tot s’incià a l’hivern de 2015. Ostapenko, acompanyada per sa mare, vingué a València a fer la pretemporada i va conéixer a Anabel Medina. Després de dos setmanes entrenant-se li demanà a la torrentina que siguera la seua entrenadora. Medina encara estava, i està, en actiu i li digué que no. Un any i mig després, entre la jugadora i el seu entorn familiar, per fí varen convèncer Anabel per dirigir la temporada de terra batuda d’Ostapenko. I el resultat ha sigut sorprenent.

Cap dona colpeja a la pilota tan fort en el circuit WTA

Es tracta d’una jugadora amb braç d’home. Numéricament parlant, colpeja a la pilota a 122 quilòmetres per hora. Cap dona del circuit és capaç de donar-li eixa velocitat. De fet, només és superada per tres homens. Dominic Thiem, semifinalista en esta edició de Roland Garros, que ha fet colps guanyadors a 135 i els dos finalistes: Wawrinka a 130 i Nadal a 127 quilòmetres per hora.

Son dades que deixen ben a les clares el poder de Jelena, esta letona de 1,77 d’alçada que qualsevol de vostés pot creuar-se pels carrer de València.

 

Categorías Tenis