»
»
»
»
»
TENNIS | Conclou amb èxit el Campionat d’Espanya de tennis platja a Orihuela

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | Conclou amb èxit el Campionat d’Espanya de tennis platja a Orihuela

 

Les parelles formades pel barcelonés Gerard Rodríguez i el canari Antomi Ramos, i les també canàries Grimanesa Santana i Omayra Farías, s’han imposat a la decena edició del Campionat d’Espanya de tennis platja que s’ha celebrat a la platja de Campoamor de la localitat alacantina d’Orihuela.

Gerard Rodríguez i Antomi Ramos Vieira ha confirmat tots els pronòstics guanyant amb autoritat a la final als jugadors de melilla Armando Moya i Javier Mizzi per un doble 6/1. Tots dos ja hi havien guanyat junts l’edició de 2014. Per al canari és el seté titol, sisé consecutiu, i per al català és el segon.

A la final femenina, Grimanesa Santana i Omayra Farías han aconseguit el seu primer titol nacional juntes superant a la final les jugadores de Barcelona Alejandra Porteiro i Gemma Egea 4/6 6/1 6/3. Santana ja hi havia guanyat el titol la temporada pasada formant parella amb Egea. Les huit parelles que han arribat als quarts de final d’este Campionat d’Espanya han aconseguit plaça per al Máster nacional que es celebrara el primer semestre de 2018. I els campions del master representaràn Espanya al Campionat del mon i a l’Europeu, mentre que els subcampions del master també hi seràn presents a l’europeu.

Categorías Tenis