»
»
»
»
»
TENNIS | València acull la primera festa del tennis espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | València acull la primera festa del tennis espanyol

Les Federacions espanyola i valenciana de tennis, amb la col·laboració de MAPFRE, ha presentat la primera edició de la Festa del tennis, event amb l’objectiu de la promoció d’este esport entre la ciutadania.

Esta jornada ludica de tot el tennis espanyol tindrà a València com a seu. Diumenge 3 de desembre, al velòdrom Luis Puig acollirà un partit d’exhibició entre David Ferrer i Pablo  Carreño, dos grans raquetes del tennis nacional. És el punt central d’un ample programa de tallers, clinics i presència de primeres figures.

S’instalara per a l’ocasió una pista de tennis sintètica reglamentaria on es disputaran, a més del partit d’exhibició, dos de les finals del màster del circuit aficionat. A la presentació han estat presents Antonio Martínez Cascales, president de la valenciana i vicepresident de l’espanyola, Isabel García, diputada provincial d’esports i Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València.

Per a Cascales «la festa del tennis espanyol es concep com un event de caràcter itinerant que pretén consolidar-se en el temps i és un luxe que València haja sigut triada per a ser seu d’esta primera edició». García es trobava satisfeta «per vore un esport com el tennis, al nostre territori, torna a estar prop de la ciutadania, aposta pel seu caràcter participatiu». Finalment, Girau va destacar que«per a arribar a este nivell que ens permet acomiadar l’any amb una gran festa del tennis ha sigut fonamental la bona sintonia entre la federació i les administracions».

La festa del tennis espanyol serà al velòdrom Luis Puig, el diumenge 3 de desembre, entre les 10 i les 14 hores, amb entrada gratuïta per als federats i un preu de 5 euros per al public en general.

Categorías Tenis