»
»
»
»
»
TENNIS | Rafael Nadal ja s’entrena amb Espanya a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | Rafael Nadal ja s’entrena amb Espanya a València

L’equip espanyol de Copa Davis encapçalat per Rafael Nadal ja està a València per a començar a preparar l’eliminatòria que el cap de setmana l’enfrontarà a Alemanya a la plaça de bous.

Si la vesprada de diumenge van ser Maximilian Marterer i Tim Puetz els jugadors que van entrenar-se a les instalacions del Sporting Club de Tenis acompanyats per Boris Becker, ahir dilluns els socis d’este emblemàtic club valencià es van vore sorpresos per la presència de Nadal, nou número 1 del món, i de David Ferrer, tots dos treballant a una de les ben cuidades pistes de terra batuda, acompanyats pels seus entrenadors  Carlos Moyá i Paco Fogues.

Recordem que divendres s’obrira esta eliminatòria de quarts de final de Copa Davis entre dos aspirants a guanyar-la i on Espanya juga amb l’avantatge del públic valencià i de disputar-la en terra batura a nivell de la mar.

Moyà i Nadal arribaren a València en vol des de Palma de Mallorca on van coincidir amb un equip de categories inferiors de l’Alboraia que tornava de disputar la Santa Ponsa Cup, torneig per a equips sub-10 i sub-12.

tenis alboraya ok

Categorías Tenis