Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Dolents resultats per als valencians a Estoril, Istanbul i Marroc

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Dolents resultats per als valencians a Estoril, Istanbul i Marroc

Tant Pablo Andújar com Daniel Gimeno i Silvia Soler van ser derrotats en el dia d’ahir, caient eliminats en els respectius tornejos que estan disputant, sent l’única notícia positiva el triomf aconseguit dilluns passat per Sara Sorribes, qui juga avui els vuitens de final del Torneig del Marroc. Aquest mateix matí també està jugant Roberto Baptista en Munich. Foto: WTA.

D’una banda, Pablo Andújar va ser eliminat en el seu primer partit de l’Obert d’Estoril (Portugal), sucumbint davant el grec Stefanos Tsitsipas. Això sí, cal remarcar que el seu rival era el vigent subcampió del Torneig Conde de Godó, on només la llegenda Rafa Nadal va ser capaç de parar el seu gran rendiment. Es va viure un partit intens en el qual Pablo Andújar a punt va estar de guanyar en el primer joc, encara que va acabar perdent 6-7, mentre que en el segon el grec li va superar amb un 3-6.

Complicats rivals per a Pablo Andújar i Daniel Gimeno

Per la seva banda, Daniel Gimeno va disputar el Torneig d’Istanbul (Turquia), puntuable per a l’ATP, sent eliminat ahir per un dels caps de sèrie, concretament el setè. D’aquesta manera, el txec Jiri Vesely va acabar amb les opcions del valencià després de vèncer 6-3 i 6-1, tot això a pesar que va començar el duel amb bon peu, però vuit jocs consecutius en contra van acabar sent una llosa massa difícil d’aixecar per al curtit tennista que va accedir a aquesta ronda després de vèncer en els classificatoris al bielorús Iliá Ivasha (7-6 i 6-2) i a l’italià Stefano Napolitano (7-6 i 6-3).

Pel que fa a propers esdeveniments, avui mateix, des de les 10:00 hores, està jugant Roberto Baptista el Torneig de Munich (Alemanya), on com a cap de sèrie número dos va estar exempt de participar en la primera ronda, afrontant ara el seu primer duel contra el jove tennista noruec Casper Ruud, qui als seus 19 anys és el número 193 del món. El de Benlloch, per la seva banda, és el número 14 en el rànquing ATP i està sent la primera vegada que es mesuren tots dos tennistes.

En femení hi ha hagut una de calç i una de sorra

Pel que fa al tennis femení, va haver-hi una de calç i una de sorra en el Torneig del Marroc que s’està celebrant a Rabat (a la foto) i que se li coneix oficialment com Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem. I és que d’una banda Silvia Soler va ser eliminada ahir per l’australiana Ajla Tomljanovic (6-2, 3-6 i 6-1), caient en la primera ronda, mentre que la també valenciana Sara Sorribes va vèncer dilluns passat a la tenista de Kazajistán, Yulia Putintseva (7-6 i 6-0) i aquest mateix matí, a partir de les 12:00 hores, disputa els vuitens de final contra Alexandra Krunic.

Per tant, s’enfrontarà a una tennista millor situada en el rànquing mundial, ja que Sara Sorribes és la número 82, mentre que el seu rival figura en la posició número 52, tractant-se d’un atractiu enfrontament en el qual la jove tennista de La Vall d’Uixó tractarà de vèncer per seguir competint en aquesta atractiva competició.

Categorías Tenis