Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Cara i creu per a Roberto Bautista i Sara Sorribes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | Cara i creu per a Roberto Bautista i Sara Sorribes

El tennista castellonenc Roberto Bautista (a la foto de portada), número 14 del Ranging ATP, va començar amb bon peu l’ATP 250 de Munic davant el noruec Casper Ruud, al qual es va imposar per dos sets per 6-4 i 6-3 en una hora i 16 minuts. El rival escandinau li va plantejar problemes a Bautista, però, va aconseguir accedir a la ronda de quarts de final on s’enfrontarà al teutó Philipp Kohlschreiber, número 34 en el rànquing ATP, aquest divendres.

Cal recordar que el castellonenc és el segon cap de sèrie del campionat i busca a terres alemanyes superar els quarts de final aconseguits al Godó de Barcelona. El tennista de Benlloch, que ha assolit dos entorxats aquest any, a Auckland i a Dubai, podria aconseguir a Baviera el seu tercer títol de la temporada.

Per la seva banda, la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes (a la foto inferior) no va tenir fortuna al Marroc i va caure eliminada en la segona ronda (vuitens de final) del Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem del Marroc. La vallera va claudicar a Rabat davant la sèrbia Aleksandra Krunic, jugadora número 52 del món en el rànquing WTP, per 6-3 i 6-1, en una hora i 28 minuts.

tormo

No obstant això, Sorribes, número 128 del rànquing WTP, va tenir opcions de batre a la seua contrincant durant el transcurs del partit, però, a la valldeuxense li va penalitzar la poca fortuna en la treta, de fet va cedir la meitat dels punts de sercivi.

Fotos: ATP i WTP

Categorías Tenis