Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Ferrer torna a caure en primera ronda i espera el seu debut al Roland Garros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | Ferrer torna a caure en primera ronda i espera el seu debut al Roland Garros

David Ferrer no travessa una bona ratxa. El tennista de Xàbia va caure ahir davant l’alemany Peter Gojowczyk, 49 del rànquing ATP, en dos sets per un contundent 6-2 i 6-4 en poc més d’una hora i en la segona ronda del torneig de Ginebra. El partit, corresponent als quarts de final del torneig ATP250 -al que va acudir com convidat- va ser la particular revenja del germà que cap a dos anys havia perdut contra Ferrer a Austràlia.

El tennista valencià, que va retornar a la competició la setmana passada a Roma després del naixement del seu primer fill- acumula dues derrotes en primera ronda i ha sembrat dubtes abans de la seua aparició en Roland Garros, el Gran Slam de terra batuda al que no falla des de 2003 i que fins i tot li va veure ser finalista en la seua edició de 2013.

En la prèvia femenina de Roland Garros, la valenciana Sara Sorribes va arrasar a la sud-coreana Jeong Jang amb un 6-1 i 6-o, però encara té per davant dues rondes abans del quadre principal

Amb aquesta, el de Xàbia suma 3 derrotes i 1 victòria -la que va fer que Espanya vencera la Copa Davis davant l’alemany Kohlschreiber en el partit definitiu. Anteriorment havia perdut contra Zverev en el primer partit de la sèrie i posteriorment a Roma davant el nord-americà Jack Sock -número 15 del món- per 6-3 i 6-4.

Ara, amb aquest mar de dubtes apareixerà en el quadre principal del torneig parisenc que tantes alegries li ha donat: exactament una final, una semifinal i quatre quarts de final.

Foto: @MutuaMadridOpen

Categorías Tenis