Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | El valencià Carlos Taberner a un sol pas del quadre principal del Roland Garros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | El valencià Carlos Taberner a un sol pas del quadre principal del Roland Garros

Les eliminatòries prèvies al quadre principal del Roland Garros segueixen en marxa. I dels tres valencians que van provar sort en el quadre masculí des de l’inici de la setmana, solament Carlos Taberner segueix amb vida. El jove de 20 anys i número 194 del rànquing ATP està a una sola victòria de poder mesurar-se contra els millors tennistes a nivell mundial.

Carlos Taberner va vèncer ahir a l’austríac Jurgen Melzer en tres sets 3-6, 7-6 i 6-3 amb remuntada inclosa ja que va perdre en la primera màniga. Taberner no va fallar en la seua segona cita del torneig, encara que s’ha de tenir en compte que ja va vèncer al germà Yannick Maden -top 20 de favorits per al torneig- i 128 del globus en la primera ronda per 1-6, 5-7. El tennista s’enfrontarà a Oscar Otte, alemany i amb rànquing ATP 157, demà en l’última prèvia abans de poder entrar en el quadre principal.

Taberner s’enfrontarà matí a l’alemany Oscar Otte a l’últim partit previ al quadre principal després de salvar dos boles de partit davant Jurgen Melzer

Per la seua banda, es va acomiadar del torneig Dani Gimeno, número 214 del món. El de Nules va caure davant el brasiler Thomas Bellucci (269 del món) després de dos sets que van acabar 1-6 i 6-7. Anteriorment també havia caigut eliminat -en primera ronda- el tercer valencià que va provar sort en Roland Garros: Pedro Martínez Porter.

Aquesta vesprada, a partir de les 19:00 hores, es farà el sorteig dels enfrontaments del quadre general en el qual estaran presents els vigents campions del torneig -com és costum- que són Rafa Nadal i Jelena Ostapenko.

Foto: Llevant UD

Categorías Tenis