Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Les valencianes segueixen amb opcions en dobles de Roland Garros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Les valencianes segueixen amb opcions en dobles de Roland Garros

Tant Sara Sorribes, com la parella composta per Arantxa Parres i Anabel Medina segueixen amb vida en el quadre femení del Roland Garros 2018 ja que les tres van guanyar ahir en la primera ronda del Gran Slam de terra batuda.

Sara Sorribes, que competeix al costat de la romanesa Sorana Cirstea, va avançar ahir a segona ronda del quadre femení en derrotar a la dupla Ostapenko i Vesnina amb remuntada inclosa: 6-1; 3-6 i 4-6.

Les tres valencianes jugaran el seu següent partit demà, com també ho farà Roberto Bautista, l’únic valencià que segueix en el quadre masculí; davant Djokovic

Per la seua banda, la dupla composta per la valenciana Arantxa Parres i la torrentina Anabel Medina es va desfer de Alison Riske i de Johanna Konta també en tres mànigues. El resultat final del partit va ser de 6-3; 4-6 i 6-7 (3-7), amb el que les valencianes van remuntar i es van portar el partit en el tie-break de la màniga definitiva.

Les tres descansen en la jornada de hui i disputaran el partit de segona ronda el divendres, a les 11:00 hores. En cas de Sorribes i Cirstea s’enfrontaran a Svetlana Kuznetsova i Lucie Safarova, mentre que Parra i Medina a Yang Zhaoxuan i Chan Hao-ching.

Foto: @sara_sorribes

Categorías Tenis