Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | López-Montagud es clava als vuitens de final del Roland Garros Junior

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | López-Montagud es clava als vuitens de final del Roland Garros Junior

El tennista valencià Carlos López Montagud (a la dreta a la foto) ja es troba en els vuitens de final del Roland Garros Junior que s’està celebrant aquests dies a França, i ho ha fet amb molt sofriment, doncs ahir va haver de realitzar una de les majors remuntades que es recorden. Foto: FFCV.

El camí del d’Algemesí va començar ahir enfront de l’israelià Oliel, tennista amb més experiència i a priori favorit per a passar a la següent ronda, alguna cosa que va demostrar amb un inici de partit fulgurant, que li va valdre per a posar-se per davant 1/6 0/4, i sentenciar, o açò semblava, el partit. La reacció del valencià va ser espectacular, i després d’encadenar 6 punts de forma consecutiva, va alçar el 0/4 del segon set per a portar-li-ho per 6/4. En el tercer i definitiu, que va estar molt parell, el representant de la Comunitat Valenciana li’l va portar per 6/3 per a culminar una remuntada històrica.

En el partit d’avui semblava afectar-li el cansament físic i mental patit ahir, per la qual cosa el rus Zhakarov es va posar per davant vencent el primer set per 3/6. El que anara espàrring de l’equip de la Copa Davis a València, López Montagud, li va donar de nou la volta al marcador, portant-se el segon per 6/3 i vencent en el tercer per 7/5.

El d’Algemesí se citarà demà mateix amb horari estimat de les 13:00 hores al setè cap de sèrie del torneig, el búlgar Andreev en la ronda de vuitens de final.

Cal destacar que el propi López-Montagud també segueix avant en el dobles masculí, al costat del també espanyol Nicolás Álvarez, i aquesta mateixa vesprada han aconseguit la passada, també als vuitens, que es disputaran demà a la vesprada.

Categorías Tenis