Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Roberto Bautista repeteix quarts a Halle

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | Roberto Bautista repeteix quarts a Halle

El tennista castellonenc Roberto Bautista Agut segueix demostrant que es troba davant un dels millors, si no el millor, any de la seua carrera esportiva en el qual ja ha conquistat dos títols i que cercarà el tercer, i el que seria el més important de tots en Halle. Foto: ATP.

En la vesprada d’avui ha sigut capaç de superar a Haase, a pesar que l’holandès ha sigut capaç d’aconseguir fins a 10 aces, el de Castelló de la Plana ha aprofitat a la perfecció quan el seu rival fallava els primers serveis i ha guanyat un 70% dels punts al segon del neerlandès, la qual cosa li ha valgut per a aconseguir un total de 3 breaks en el partit que han acabat decidint la seua victòria.

Quant als seus serveis, ha aconseguit tancar 30 dels 39 punts en els quals va anar amb el primer, un 79% molt alt i que ha facilitat la seua victòria malgrat haver cedit 1 break. Al final tan sols ha necessitat 2 sets per a guanyar el partit per un marcador final de 6/4 7/5 i avançar així per a convertir-se en un dels vuit millors del torneig.

El divendres tindrà l’opció de millorar la seua participació de l’any passat

El que exerceix de nombre 4 del torneig, sent el 13 del ránking ATP, ja va aconseguir els quarts de final en el torneig de Halle del passat any, on es va topar amb el favorit nombre 1 i ídol local, Alexander Zverev. En aquesta ocasió el rival serà el rus Karen Jachánov, que ha donat una de les sorpreses del dia en derrotar al japonès Kei Nishikori per un contundent doble 6/2.

Categorías Tenis