Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | David Ferrer es retroba amb la victòria en el seu debut sobre herba

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | David Ferrer es retroba amb la victòria en el seu debut sobre herba

David Ferrer ha tornat a somriure en una pista de tennis. El de Xàbia va vèncer en la primera ronda del torneig d’herba d’Eastbourne -no jugava des de Roland Garros 2018- davant l’italià Matteo Berrettini (número 80 del món) en dos sets 7-5 i 6-3 en una hora i mitja de partit.

L’alacantí finalitza un sot de quasi tres durs mesos a nivell professional; no vencia des del passat 8 d’abril quan va guanyar en el decisiu partit de la Copa Davis de València davant Philipp Kohlschreiber després de quasi cinc hores de partit per un 7-6 (1), 3-6, 7-6 (4), 4-6 i 7-5.

El torneig d’Eastbourne serà un preparatori per al gran Wimbledon en el qual David Ferrer participarà

Als seus 36 anys, el número 38 del món havia mostrat certa irregularitat en la pista. Va confessar després de caure en Roland Garros que a nivell esportiu no travessava el seu millor moment i fins i tot va plantejar deixar-ho un temps per a recuperar-se física i mentalment, a més de gaudir de la seua recent paternitat.

Anteriorment al Gran Slam parisenc en el qual va caure davant Jaume Munar, l’alacantí havia perdut contra Jack Sock (Roma) i Peter Gojowczyk (Ginebra). Ara s’enfrontarà o a Mikhail Kukushkin o a Alex de Minaur als vuitens de final.

Foto: @ATPWorldTour

Categorías Tenis