Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Nou revés per a David Ferrer, eliminat en vuitens d’Eastbourne

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

TENNIS | Nou revés per a David Ferrer, eliminat en vuitens d’Eastbourne

David Ferrer no ha pogut passar dels vuitens de final del torneig d’Eastbourne (Anglaterra), la seua primera prova després de l’eliminació en Roland Garros i el primer torneig d’herba per al de Xàbia.

L’alacantí va caure derrotat per un contundent 6-2 i 6-0 davant el kazakh Mihjail Kukushkin i no va poder sumar la seua segona victòria consecutiva, cosa que no ocorre des del gener passat ja que el tennista ha travessat una mala ratxa esportiva.

Eastbourne era el primer torneig d’herba per a David Ferrer, que participarà en el Gran Eslam de Wimbledon a partir del 2 de juliol

Als seus 36 anys, el número 38 del ránking ATP, no ha pogut passar del seu segon partit en aquest ATP previ a Wimbledon -torneig en el qual participarà a partir del 2 de juliol- i no acaba de retrobar-se amb les bones sensacions. Després de superar a Matteo Berretini en primera ronda, torna a perdre i ho fa de forma dura.

David Ferrer ha tornat a competir en Eastbourne després de la seua eliminació en el seu primer partit de Roland Garros, en el qual va caure davant el balear Jaume Munar. Anteriorment, també havia caigut en primera ronda a Roma davant Jack Sock i en Ginebra davant Peter Gojowczyk.

Foto: David Ferrer

Categorías Tenis