Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Sara Sorribes i David Ferrer, els dos representants valencians a Wimbledon

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Sara Sorribes i David Ferrer, els dos representants valencians a Wimbledon

Malgrat que el prestigiós torneig de Wimbledon 2018 començara el passat 25 de juny amb les primera rondes prèvies, és ara quan arriba el quadre final. David Ferrer i Sara Sorribes seran els dos únics representants valencians en el Grand Slam d’herba després que Roberto Baptista anunciara la seua baixa a última hora per lesió.

La valenciana Sara Sorribes disputarà el quadre final del torneig londinenc per segona vegada en la seua carrera. La tennista de Castelló, número 103 del món, ha superat la fase prèvia en la qual ha hagut de vèncer tres partits per a arribar a aquest final. Pel camí ha guanyat a la també espanyola Paula Badosa (0-6, 6-3 i 6-4) amb remuntada inclosa, a la txeca Marie Bouzkova (6-2 i 7-6) i a la ucraïnesa Marta Kostyuk (7-5 i 7-6). El seu debut en el quadre individual femení serà dimarts que ve, entorn de les 12:30 hores, davant Kaia Kanepi, número 44 del rànking femení.

Sara Sorribes ha sigut l’única espanyola d’un total d’11 (8 xics i 3 xiques) a superar la fase prèvia. L’any passat va caure en primera ronda davant Naomi Osaka

Per la seua banda, David Ferrer debutarà també el dimarts (entorn de les 12:30 hores) davant el rus Karen Jachanov, número 40 del món. El de Xàbia cercarà retrobar-se amb les bones sensacions després de caure sorprenentment en el seu segon partit en el preparatori d’herba d’Eastbourne, davant el kazakh Mihjail Kukushkin.

A més, Roberto Bautista -que estava en dubte fins a última hora per diversos problemes físics- ha anunciat que no competirà. El castellonenc es va donar de baixa ahir divendres i posteriorment va escriure en les seues xarxes socials que no ha pogut «arribar a tope» i que «espera estar de tornada prompte». El valencià va patir una caiguda en les semifinals del torneig de Halle i no ha pogut recuperar-se al 100% de les seues molèsties físiques.

Foto: @sara_sorribes

Categorías Tenis