Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Sorribes fa història i Ferrer no alça cap a Wimbledon

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | Sorribes fa història i Ferrer no alça cap a Wimbledon

Sara Sorribes i David Ferrer, els dos únics valencians a Londres, van entrar ahir en escena en el quadre final del prestigiós Wimbledon, però la fortuna no va estar del costat de tots dos. Mentre Sara Sorribes va fer història vencent el seu primer partit d’un Gran eslam, David Ferrer va tornar a deixar males sensacions i va caure eliminat a la primera oportunitat, perllongant aqueixa inestabilitat que arrossega des del passat mes d’abril i que aquella Copa Davis de València.

David Ferrer va caure davant el rus Karen Khachanov en quatre sets després d’aproximadament dues hores i mitjana de partit amb un global de 6-1, 7-6 (3), 4-6 i 7-5. El de Xàbia perllonga així la seua mala ratxa i torna a caure en un gran com ja fera a Austràlia i en Roland Garros, on també es va acomiadar en primera ronda. Però no és l’única decepció recent per al tennista alacantí, ja que tampoc va trobar les seues millors sensacions en Ginebra i en Eastbourne, torneig menors però que van servir de precedents per a Ferrer abans d’afrontar les grans cites.

Amb el seu triomf, Sara Sorribes es garanteix escalar com a mínim 15 llocs en el rànquing WTA

Per la seua banda, Sara Sorribes va ser l’altra cara de la moneda i va fer història davant la estonia Kaia Kanepi en derrotar-la amb un 7-6 (5) i 6-1 i vèncer el seu primer partit com a professional en un Gran eslam.

La tennista de Castelló, que afrontava el torneig amb el número 103 del món, ja havia superat tres partits de fase prèvia abans d’afrontar el quadre principal d’aquest Wimbledon 2018. Sorribes va guanyar a l’espanyola Paula Badosa (0-6, 6-3 i 6-4) amb remuntada inclosa, a la txeca Marie Bouzkova (6-2 i 7-6) i a la ucraïnesa Marta Kostyuk (7-5 i 7-6). Ara s’enfrontarà a l’espanyola Carla Suárez en la pròxima ronda el dijous, en horari per definir.

Foto: @sara_sorribes

Categorías Tenis