Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Tres valencians representen a Espanya en el torneig europeu “Summer Cups”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Tres valencians representen a Espanya en el torneig europeu “Summer Cups”

La competició europea “Summer Cups” comença amb els primers partits del torneig. La selecció espanyola no pot tenir millor representació en les categories junior i cadet. Aquesta competició se celebra en diferents punts d’Europa.

La selecció nacional júnior masculina està integrada pel valencià Carlos López Montagud, el de Albacete Carlos Sánchez Jover i el burgalès Nicolás Álvarez Varona. Aquests formen el Grup B de la Copa Valerio/Galea, i disputaran el partit en Rochelle, França.

El conjunt femení format per la valenciana Gabriela Martínez Asensi, l’avilesa Paula Arias i la balear Rosa Vicens, amb Mico Margets com a capità. Lluitaran en Maglie, Itàlia.

Tres valencians representen a Espanya en les categories junior i cadet

L’equip femení Sub16 de Eva Ferández disputa la fase zonal de la “HelvetieCup” en Bistrita, Romania. El componen la valenciana Leyre Romero, la murciana Alba Rei i la guipuscoana Ane Mintegi.

La selecció masculina Sub16, amb el gadità Pablo Llamas, el murcià Carlos Alcaraz i el val·lisoletà Mario González disputen en el Club de Tennis Vinarós la fase zonal de la “Copa Borotra”.

Foto: Federació Tennis Comunitat Valenciana.

Categorías Tenis