Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | França venç els dobles i derrota a Espanya per la via ràpida

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | França venç els dobles i derrota a Espanya per la via ràpida

S’ha acabat el somni de la Copa Davis per a Espanya. Després de les dues victòries en els individuals en el dia d’ahir, el combinat Gal ha vençut en el partit de dobles i ha aconseguit accedir a la final per la via ràpida vencent als nostres per 3-0. Foto: Copa Davis.

Granollers i Feliciano López han començat dormits

La dupla espanyola formada per Marcel Granollers i Feliciano López han arrancat dormits el partit, i és que els francesos tan sols van necessitar 18 minuts per a portar-se la primera màniga. Benneteau i Mahut van ser un autèntic corró enfront del que no van poder respondre.

Durant el primer set López-Granollers tan sols van aconseguir vèncer 4 punts en els 6 jocs que es va durar. Horrible imatge la que van deixar els espanyols que van anar tornant al partit en les següents mànigues.

Va millorar la imatge però França se’l va emportar en 3 sets

En la segona màniga la imatge va ser diferent, la igualtat va ser la tònica dominant del partit i tant sols un break en el tercer servei, el de Granollers, va acabar decidint la màniga per 6-4. Malgrat tornar a caure els espanyols van barallar quasi tots els punts, arribant a tenir boles de break encara que no van poder concretar-los.

El tercer set, que fet i fet seria l’últim, Espanya va començar molt fort, aconseguint el primer break a favor en tot el partit i posant-se amb 3-0 en avantatge. No van tardar els gals reaccionaren i retornar el parcial de 3-0 per a igualar a 3. A partir d’ací tots defensarien el seu servei i en el tie-break, i després de salvar 3 boles d’eliminatòria, una gran resta guanyadora de revés de Benneteau va tancar la passada de França a la final.

Categorías Tenis