Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Les espanyoles Bolsova i Badosa, a semifinals del BBVA Open Ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TENNIS | Les espanyoles Bolsova i Badosa, a semifinals del BBVA Open Ciutat de València

Aquesta setmana es disputa el BBVA Open Ciutat de València en el Club de Tennis València, i són dos les espanyoles que han aconseguit arribar fins als quarts de final de la competició: Aliona Bolsova i Paula Badosa. Ara, hauran de continuar mostrant l’arpa i el bon joc implicat per ambdues tennistes durant una setmana especial per al tennis valencià. Foto: BBVA Open Ciutat de València.

D’una banda, Aliona Bolsova s’enfrontarà aquest matí a partir de les 11:00 a la tennista argentina Paula Ormaechea. Bolsova va haver de superar en el seu primer partit a Eva Guerrero (6-0/6-2) i posteriorment a la veneçolana Andrea Gámiz (6-1/5-7/6-4). La rival de Bolsova ve de vèncer a una altra de les espanyoles, Georgina García-Pérez per 6-2 i 7-5.

Alguns horaris programats previ a la disputa del torneig van ser modificats a causa de la pluja, però no hi ha hagut cap partit afectat seriosament per les inclemències meteorològiques

La segona espanyola que estarà en els quarts de final del BBVA Open Ciutat de València serà Paula Badosa, que va remuntar el seu partit anit davant la campiona de la passada edició, Irina Bara, i va vèncer per 6-3, 2-6 i 7-5. La catalana va haver de remuntar un 5-2 en contra per a alçar un tercer set emocionant. El seu rival en aquests quarts de final serà Nina Stojanovic. La sèrbia ve de disputar un llarg partit de tres sets davant Guiomar Maristany, per la qual cosa s’igualen les forces per passar a les semifinals.

La trobada entre Badosa i Stojanovic es disputarà després de la conclusió del partit que enfronta a Bolsova i Ormachea, en la Pista 1.

Veurem si les representants espanyoles donen continuació al bon joc desenvolupat durant aquesta setmana, però de segur que hi haurà un gran ambient en les instal·lacions del Club de Tennis València per a portar en volandas a les úniques representants espanyoles d’un quadre ple de tennistes de quirats.

Categorías Tenis