»
»
»
»
»
TENNIS | València torna al calendari del Rafa Nadal Tour després de dos anys d’absència

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | València torna al calendari del Rafa Nadal Tour després de dos anys d’absència

Després de dos anys sense que València haja estat entre les localitats per a acollir tornejos del Rafa Nadal Tour by Mapfre, en 2019 tornarà a ser una de les seus d’aquest cridaner circuit molt especial per als joves tennistes de referència d’Espanya en el qual es busca promocionar els valors de l’esport i en el qual la totalitat dels beneficis es destinen a la Fundació del tennista manacorí. Foto: Rafa Nadal Academy by Movistar.

Tant València com Alacant seran seus en la sisena edició

Sense cap dubte una gran notícia per al tennis valencià en tornar a comptar amb València de cara a la sisena edició d’aquest certamen juvenil impulsat pel gran Rafa Nadal que comptarà amb sis tornejos regulars i un Master Final. El de València serà el quart que se celebre, concretament entre el 25 de maig i el 2 de juny en el Club Español de Tenis, i cal remarcar que vindrà seguit per un altre que es desenvoluparà a la Comunitat Valenciana.

I és el que cinquè se celebrarà en el Club Atlético Montemar d’Alacant entre el 21 i el 29 de juny, sent per tant la Comunitat doble seu igual que ho és Catalunya. A continuació, entre el 17 i el 20 de setembre els 32 classificats (8 per categoria) disputaran el Master Final en les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar de Mallorca. Remarcar que aquest torneig es juga en les categories Sub-12 i Sub-14 tant masculina com femenina.

Mes de 2.500 inscripcions i una bona causa

En la passada edició van ser més de 2.500 les inscripcions que es van realitzar, comptant amb jugadors de 51 nacionalitats diferents, i tot açò amb la gran finalitat benèfica de recaptar fons per a la Fundación Rafa Nadal, que atén a 800 xiquets i joves en cada any, tant d’Espanya com d’Índia, i treballa en tres àmbits diferents com són la integració social de menors vulnerables, l’atenció a joves amb discapacitat intel·lectual, i la promoció del talent esportiu.

Categorías Tenis