Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | David Ferrer i Garbiñe Muguruza cauen davant Alemanya en la Hopman Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | David Ferrer i Garbiñe Muguruza cauen davant Alemanya en la Hopman Cup

La Hopman Cup protagonitza el tancament de l’any 2018 i el inici del 2019 quant a tennis es refereix. El torneig que se celebra en Perth, a l’oest d’Austràlia, reuneix fins al 5 de gener als millors tennistes del món, entre ells a l’equip espanyol format per David Ferrer i Garbiñe Muguruza, els qui no han aconseguit véncer en els seus tres primers partits davant el combinat d’Alemanya. Foto: Hopman Cup.

El tennista de Xàbia va ser el segon a prendre partida en el torneig australià. Ho faria davant el rocós Zverev, amb qui va caure en tres sets per 6-4, 4-6 i 7-6(0) en un duel que s’allargaria fins a les 2 hores i 35 minuts de trobada.

L’equip espanyol deurà ara remuntar davant Austràlia i França

Anteriorment va ser el torn de la hispanovenezolana Garbiñe Muguruza. La tennista que va militar en el número 1 del ránking WTA no va poder fer front a l’alemanya Kerber per 6-2, 3-6 i 6-3, malgrat que Muguruza oferira el seu millor joc a partir del segon set.

En l’última trobada que es disputaria entre el combinat espanyol i l’alemany, la parella formada per David Ferrer i Garbiñe Mugurza va perdre davant el duo Zverev-Kerber per 4-2 i 4-3 en un duel que a penes va durar 50 minuts, tancant així la primera jornada per a l’equip espanyol, que de moment marxa de buit del torneig australià.

Encara hi ha possibilitat de remuntar

Així, tindran encara dues trobades per a poder finalitzar el més amunt possible en el Grup A. Primer, davant el combinat australià el pròxim 2 de gener. Finalitzaran la ‘round robin’ el pròxim 4 de gener, quan Ferrer i Muguruza es mesuren davant França.

Categorías Tenis