Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Celebrat amb èxit el II Circuit Provincial de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

TENNIS | Celebrat amb èxit el II Circuit Provincial de València

La segona edició del Circuit Provincial de València tancava l’any 2018 tenístic en la Capital del Túria. En una competició que ha comptat amb quatre fases, l’última s’ha dut a terme des del dia 8 de desembre fins al 30 en el que s’ha convertit en una gran festa del tennis base. Foto: Club de Tennis Torrent.

La quarta fase s’ha celebrat a Torrent i Sueca

Així doncs, en un torneig en el qual han pres partida des de tennistes alevins fins a cadets tant masculins com femenins, la victòria ha pogut quedar en un segon pla darrere de gaudir del tennis. Encara així, repassarem els guanyadors del Circuit Provincial de València. Cal destacar que s’han partit en dos quadres: el 500, per als tennistes amb major ránking; i el 250, per als restants.

Categoria femenina

Quant a les esportistes femenines, la categoria de benjamí en el quadre de 500 li l’ha portada Claudia Cairols, mentre que en 250 ha vençut Martina Sánchez. Per part de la categoria aleví, el quadre de 500 l’ha vençut María Carbó, mentre que el 250 l’ha vençut Claudia Martínez.

Les categories de benjamí i aleví han comptat amb final de consolació

Ja en categoria infantil, la vencedora ha sigut Rocío Martínez en el quadre de 500, mentre que en 250 María Sánchez-Robles s’ha portat el títol. Finalment, la campiona del quadre 500 de Cadet ha sigut Mar Ribera, que comparteix glòria amb Anna Gradolí, que s’ha portat el campionat en el quadre 250.

Categoria masculina

Quant als tennistes masculins que han participat en l’II Circuit Provincial de València, els vencedors de categoria benjamí han sigut David Mas en 500; i David Denislavov en 250. En categoria aleví han alçat el títol Andrés Santamarta en el quadre 500; i Elio Martínez en 250.

Hi ha hagut més tennistes masculins que femenins

Ja en categoria infantil, Ricard Soriano s’ha portat el campionat en 500, mentre que en 250 ha sigut Ferran Bonastre qui s’ha proclamat vencedor. Per a finalitzar, el campió cadet en el quadre 500 ha sigut Daniel Torres, mentre que en 250 ha sigut Carlos Tortajada qui s’ha portat el títol.

Categorías Tenis